VocalFeedback

in 2012 werd, met de publicatie van het boek ” de essentie van de stem”, de VocalFeedback methode gelanceerd. Het bood een snellere en effectievere interface voor iedere zanger. De Vocalfeedback methode is vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Volgens Vocalfeedback is de basis van je stem en hoe hij werkt eenvoudig te leren. 

Techniek
Het is dus niet nodig om de stem in te delen in registers, modi, functies of “voice qualities”. Maar vanuit VocalFeedback vallen al deze indelingen wel uitstekend te begrijpen en te leren. Het is als het verschil tussen koken met losse ingrediënten en kant-en-klaar producten, tussen vers en blikvoer. Vocalfeedback leert je de directe klankopbouw van je stem: welke instellingen hebben welk effect? VocalFeedback helpt je ook de interactie te begrijpen tussen de verschillende onderdelen van je stem. En doet dat op een interactieve en tactiele manier; je leert het te voelen met je lijf. Dus wat er in je lijf gebeurt leer je te begrijpen met je hoofd. En wat je hoofd wil, leer je om te zetten naar klank.
Voor meer info over VocalFeedback klik hier.

Op de dag zelf is het boek “de essentie van de stem” voor de gereduceerde prijs van €25 euro verkrijgbaar (normaal €29,95). Heb je het boek al?  Neem het mee naar de workshop, dan krijg je ter plekke 5 euro van ons terug!

Bestel het boek alvast hier.